Βαγγέλης Σπανός

Βαγγέλης Σπανός

Πρόεδρος Δ.Ε. νεανικού τμήματος ΕΟΠΕ

Ο Βαγγέλης Σπανός γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης. Παράλληλα με τις προπτυχιακές του σπουδές διετέλεσε Ειδικός Γραμματέας – Συντονιστής της Αντιπροσωπείας Κρήτης του Ελληνικού Οργανισμού Πολιτικών Επιστημόνων, μέλος της ερευνητικής ομάδας Στατιστικών Ερευνών του Πανεπιστημίου και αρθρογράφος της εφημερίδας του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης.

Το 2015 εξελέγη Πρόεδρος της Νεολαίας του Ελληνικού Οργανισμού Πολιτικών Επιστημόνων. Σήμερα, είναι υπότροφος του Ελληνικού Οργανισμού Πολιτικών Επιστημόνων στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα Ευρωπαΐκής Διακυβέρνησης του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Δημοσίου Δικαίου.

Την χρονιά 2016 – 2017 είχε διορισθεί από το Συμβούλιο Διοίκησης Ε.Ο.Π.Ε. Πρόεδρος της Επιτροπής Προσομοιώσεων ενώ τώρα αποτελεί συνεργατής του Κ.Ε.Τ.Α..  Το 2018, εξελέγη για δεύτερη φορά Πρόεδρος της Νεολαίας του Ελληνικού Οργανισμού Πολιτικών Επιστημόνων, ενώ παράλληλα επιλέχθηκε να συμμετέχει απο την Coca Cola 3 Εψιλον  στο πρόγραμμα Youth Empowerment.